marți, 20 februarie 2018

Paleta antiinsecte cu descarcare electrica

Paleta cu descarcare electrica pentru exterminarea mustelor, tantarilor sau altor insecte zburatoare. Utila atunci cand sunteti in camping, la pescuit sau alte . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Paleta electrica anti insecte zburatoare, cm. Paleta Anti-Insecte cu Descarcare Electrica , Garantie Luni ! Paleta muste insecte paleta electrica anti insecte cu descarcare electrica de la magazine cu 1 calificative pozitive si livrare din stoc. Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online!


Paleta anti insecte este ideala pentru a distruge insectele zburatoare: tantari,. Cu un design placut si dimensiuni mici paleta . Paleta anti-insecte cu descarcare electrica care electrocuteaza pe loc insectele cum ar fi mustele, tantari, etc. Preturi pentru Dispozitive protectie insecte, animale de la 6. Aparat portabil antiinsecte cu ultrasunete Pest Stop PS-33 mp.


Scapa de insectele nedorite! Paleta Electrica anti insecte tantari muste molii viespi albine bondari. Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână RON Cere curier. Spray antiinsecte taratoare si zburatoare Romtox, 5ml. Linge paleta electrica anti -tantari.


Determinat de prieteni, un barbat se risca si pune limba pe o paleta anti -tantari cu curent electric. Paleta antiinsecte este folosita pentru distrugerea insectelor zburatoare in zbor. Model: Paletă electrică anti insecte.


Un mod eficient de a scapa de insecte ! Dispozitiv pentru interior sau exterior, functioneaza cu baterii. Paleta Reincarcabila Anti - Insecte cu Descarcare Electrica cu Acumulator si Lanterna Victronic este produsul ceva ajuta sa scapati de nedoritele insecte, fara. Categorie: Aparate anti-daunatori. Aceasta extermina mustele sau tantarii prin descarcarea unui puls electric. Plasa anti - insecte Garden Pleasure este aliatul t. Cum functioneaza: Paleta functioneaza prin electrocutarea insectelor la nivelul fileului electrificat.


Alimentare 3v e foarte buna. Recomand sa fie intuneric noaptea cu becul stins paleta are un beculet si.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare