vineri, 30 decembrie 2016

Aparate de sudura facute acasa de vanzare

Vand aparat de sudura ESAB Caddy LHN2Professional 22negociabil. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Anunturi transformatoare sudura - transformatoare sudura. Aparat sudura toroidal , transformator sudura.


Vand transformator de sudura torodail. Es fehlt: facute Aparate De Sudura Okazii. Scule Si Unelte Im Cache Ähnliche Seiten Diese Seite übersetzen Aparate De Sudura - 15oferte de la ProWel Micul Fermier, Edon.


Aparatul este facut din platbanda de cupru. Miezul de fier este un tor de motor (cmx20cm) primarul are sectiunea de mm iar secundarul are. Unsubscribe from Andrey Maryan? Vezi cum se face un aparat de sudra homemade, Poze din timpul construictiei aparatului Download de. Propunem spre vanzare aparate de sudura second hand: preturi convenabile si calitate garantata!


Acasa Garantie Livrare Ajutor Contact . Devine foarte usor sa alegi cel mai bun aparat de sudura , atunci cand urmaresti. Cu ajutorul acestui aparat de sudura de tipul MMA (cu invertor), care consuma. Ai nevoie de un costum neinflamabil si sort, special facute pentru asta,. Recomand produsul ca si calitate a sudari in raport cu pretul de vanzare.


Acest aparat Velt MMA-1l-am achizitionat pentru a-l folosi acasa , la locul de munca. Este recomandat pentru lucrari de intretinere si reparatie , pentru acasa si atelierele. Caracteristici produs: Invertorul de sudura MMA Edon LV 2este robust,. Informaţiile pe care le colectează pot fi făcute anonime.


Vand wv polo benzina ,consum redus! Mai sunt și câteva optimizări făcute , cum ar fi consum redus de memorie RAM,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare