joi, 8 decembrie 2016

Caprifoiul

Kontext von „ caprifoiul “ in Rumänisch-Deutsch von Reverso Context: Vezi, caprifoiul pentru pisici este ca. Se consuma ceai de caprifoi sau miere cu. Iata ce beneficii are caprifoiul pentru sanatatea si frumusetea ta! Afla ce afectiuni trateaza infuzia de flori de Mana Maicii Domnului!


Mâna Micii Domnului sau caprifoiul , cum mai este denumită planta cățărătoare, este des întâlnită în grădini și apreciată pentru mirosul ei . Putina lume stie, dar caprifoiul este una dintre cele mai bune plante ce pot fi folosite pentru tratarea diferitelor afectiuni. Aceasta planta este cunoscuta in traditia. Febra acută, durerile în gât şi cele de cap se pot trata cu ceaiul de . Creste repede, poate ajunge la 2-m inaltime, se dezvolta bine pe orice fel de sol, atat in zone insorite cat si in zone mai . Aroma caprifoiului este alcatuita din 1de odoranti. Cercetătorii de la Universitatea Nanjing din China au descoperit prima penicilină împotriva virusurilor, o moleculă . Singura plantă care a primit-o, oferindu-i adăpost, a fost caprifoiul. La plecare, Maica Domnului a binecuvântat-o menind-o să aiba puteri . Cei mai multi o cunoastem sub numele de Mana Maicii Domnului.


Caprifoiul nu este deloc pretentios. Originar din Asia, caprifoiul creste spontan si in Europa. Cunoscut si sub denumirea de „mana-Maicii-Domnului”, caprifoiul este o planta . Creşte până la înălţimea de 1-metri şi produce multe fructe în formă alungită, de culoare albastru închis de la sfârșitul lunii mai, . Nu confundati caprifoiul cu alte plante.


Această plantă perenă sau semi-perenă are frunze păroase și flori parfumate încă din . Genul caprifoi conţine peste 1specii toate având proprietăţi medicinale. Declinarea substantivului caprifoi. Nominativ-Acuzativ, caprifoi, caprifoi. Articulat, caprifoiul , caprifoii. Dativ-Genitiv, caprifoiului, caprifoilor.


Deţinător la momentul clasării: Complexul Muzeal Bucovina - SUCEAVA. Se intalneste, mai mult, plantat pe langa garduri, ziduri dar, poate fi . Pe langa proprietatile sale diaforetice si diuretice, caprifoiul ne-gru este si un bun antiseptic, in administrare locala. Extractul din mladite de caprifoi negru este . Denumită pe drept cuvânt “Grădina Maicii Domnului”, ţara noastră beneficiază de un dar natural, plin de flori şi bucurii duhovnicești, luna .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare