joi, 22 decembrie 2016

Cea mai scumpa lanterna din lume

Titlul oficial de “ cea mai puternică lanternă din lume ” urmează să fie stabilit de Cartea Recordurilor. Dimensiunile “torţei” sunt de 57x2mm, . Topul celor mai bune aplicatii de mesaje din lume ! M-am plimbat mult prin munții patriei și cea mai mare grijă era să ajung pe lumină la destinație. Cea mai puternica lanterna din lume , Indestructibila de la VARTA, este gadget-ul pe care vrei sa-l ai la indemana in cele mai dificile situatii. Probabil multi nu ii dati o prea mare importanta, insa lanterna poate face diferenta in multe cazuri, iar uneori chiar si intre viata si moarte.


Cel mai de succes LED al momentului este CREE XP-L HI V un model cu intensitate ridicată şi putere mare de acoperire. Oglinda oglinjoara , care-i cea mai luminoasa din tara. Lanterna led Olight M2R este cea mai complexa lanterna produsa de producatorul.


Acest tip de incarcare este foarte apreciata in lume , deoarece s- au redus . Este cea mai scurta lanterna de acest tip din lume. Lanterna frontala Olight H2R Nova a devenit in scurt timp cea mai. Poate fi o lanterna ideala de cautare pentru cei cu buget mai mic, deoarece. Cam ce parametri ar trebui sa aiba lanterna ideala, care sa poata fi folosita pe carabina?


Peste granita de vest, unde e permis cu lumini ajutatoare, cele mai. SURFIRE este cam scumpa si chinezii le-au luat-o inainte. Iar cea mai puternica lanterna din lume la ora actuala (MAXA BEAM) o. H7R este varianta cu acumulatori, mai scumpa si nu cred ca merita. Cel mai mult îmi place faptul că lumina este foarte puternică.


Notă tehnică: Bateria pe care o folosesc eu pentru lanternă nu este cea inclusă, folosesc una cu descărcare mare de curent,. Nu a fost ieftină dar nici prea scumpă. Pentru mine, aceste aspecte contează cel mai mult: să fie de încredere.


Cea mai scumpă substanţă din lume : Costă milioane de dolari litrul. Deşi este foarte periculos, veninul de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare