vineri, 2 decembrie 2016

Guzmania inmultire

Fiecare planta are nevoie de anumite conditii pentru a se dezvolta frumos. Pentru guzmania rosie sau guzmania lingulata, indicatiile sunt simple, dar stricte. Vom pătrunde în tainele acestei îndrăgite flori . Guzmania este o floare ornamentala atipica. Marea majoritate a plantelor de apartament se inmultesc pe cale asexuata ( vegetativa).


Unsubscribe from Carli Marian? Frunzele sale de culoare verde. Nu este deloc o planta fragila, insa singura conditie care trebuie indeplinita . Florile ei ne bucura sufletul si privirile. Bromelia, Aechmea, Vriesea - inmultire , ingrijire.


Articole din inmultire scrise de plantecublog. RemediosPlantasNaturaPlantas OrnamentalesPlantas con floresPlantas AéreasPaisajismo de floridaPlantas . Metode de inmultire a plantelor in gradina si in livada. Folosirea seminţelor ca mijloace de înmulţire a plantelor floricole prezintă câteva avantaje. O alta medoda de inmultire consta in plantarea semintelor la cal primavara.


Rodiul poate fi înmulţit prin butăşire, marcotaj, prin diviziune sau prin seminţe. Se folosesc butaşi de vârf sau semi-lemnificaţi. Notă : La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


ALTE ARTICOLE DIN FLORI IN GHIVECI. Mi-am luat ieri o kalachoe rosie si o guzmania minor. BROMELIA : cultivare, ingrijire, inmultire. Măslinul (Olea europaea) este un arbore originar din Siria şi zonele de litoral din Asia Mică, foarte răspândit şi în Grecia continentală şi în arhipelagul elen.


Inmultire prin altoire si marcotaj. Planta in ghiveci este eleganta si in acelasi timp misterioasa prin aspectul frunzelor sale, . Una dintre cele mai frumoase plante, numită guzmania , în cinstea biologului spaniol Anastasio Guzman, este de interes deosebit pentru producătorii de hobby .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare